El mercat, que sempre ha tingut lloc a l’esplanada amb ombra que hi ha al costat del riu a tocar del castell, va esdevenir al llarg dels anys un atractiu important per als estrangers, especialment per als turistes holandesos, alemanys i anglesos. Avui dia, el mercat encara se celebra sota els majestuosos plataners seculars i s’ha transformat en un lloc de pícnic els dilluns al vespre. Podeu portar el sopar o comprar menjar local a les diferents parades que hi ha. Tot passejant, podeu triar una truita a la brasa, una mica de formatge de cabra, vi rosat fresc, pa casolà, gelat de maduixa i, fins i tot, batut de gerds, mentre escolteu una bona banda de música. A més a més, quan comença a refrescar i les famílies se’n van cap a casa, és un plaer quedar-s’hi prenent una copa.
Però el més destacable de tot plegat és la celebració dels culs noirs. Aquesta raça porcina, que gairebé va desaparèixer dècades enrere, va ser salvada per un home apassionat que, amb altres entusiastes companys, va crear la respectada Confrérie des culs noirs. Per tal de donar a conèixer una carn tan delicada, van establir un dinar medieval on l’estrella és, per descomptat, aquest porc rosat i negre. En aquest dia tan especial, dos grans porcs són cuits a la brasa en una graella al més pur estil Enric IV per satisfer els paladars més exigents de centenars de convidats que han reservat el seu seient amb antelació. A més, el paisatge és tan adequat que, si un cavaller com Godefroy de Montmirail sortís del no-res, ningú no s’estranyaria.