fbpx
Sharing is caring!

Tres raons per les quals
hauries de considerar el fet d’aprendre alemany

Noia rossa i amb ulls blaus somrient a la càmera amb la bandera alemanya pintada a la galta

Estàs pensant a aprendre un altre idioma? Avui compartirem amb tu les tres raons principals per les quals hauries de considerar el fet d’aprendre alemany:

Mapa d'Alemanya

Es parla alemany arreu

Aprendre alemany pot connectar-te amb 120 milions de parlants nadius a tot el món! És llengua oficial a Alemanya, Àustria, Suïssa, Luxemburg i Liechtenstein. També és l’idioma nadiu d’una part significativa de la població del nord d’Itàlia, l’est de Bèlgica, Holanda, Dinamarca, l’est de França, Polònia, la República Txeca, Rússia i Romania, així com d’altres parts d’Europa. A més a més, Alemanya ocupa el tercer lloc del rànquing mundial de països amb més viatgers a l’exterior. Els alemanys viatgen molt i lluny i són uns dels millors consumidors del món quan estan de vacances. Saber alemany permet connectar-hi i entendre millor la seva cultura.

Oficina amb tres empleats mirant l’ordinador

Oportunitats professionals

T’agradaria tenir una carrera professional internacional? Saber alemany amplia les teves possibilitats d’aconseguir una feina en una empresa de parla alemanya, al teu país o a l’estranger. A més a més, parlar alemany amb fluïdesa és un avantatge quan es treballa en comerç internacional. Poder comunicar-se en alemany amb parlants nadius és garantia d’èxit i de relacions de qualitat. D’altra banda, t’agradaria treballar a Alemanya? S’ofereixen visats especials a professionals qualificats, així com visats de treball i vacances —pensats, sobretot, per a joves de països estrangers.

Noia amb barret llegint un llibre

Gaudi de la lectura

Si t’interessa estudiar literatura alemanya a la universitat o simplement vols gaudir d’una bona lectura en el teu temps lliure, l’alemany és l’idioma de molts autors famosos, com ara Goethe, Kafka, Hesse, Schiller, Dürrenmatt i Brecht. Les lectures obligades inclouen “Die Verwandlung” (“La Metamorfosi”) de Franz Kafka, “Der Besuch der alten Dame” (“La visita”) de Friedrich Dürrenmatt o “Faust” de Johann Wolfgang von Goethe. Gaudeix de la lectura d’aquestes obres en l’idioma original.

A inlingua podem preparar-te un programa d’aprenentatge personal amb inlingua e-learning i amb opcions d’aprenentatge mixt adaptades a les teves necessitats. Contacta amb nosaltres per a més informació.

-Céline Bouverat

Truca ara