fbpx
Sharing is caring!

Com dominar una llengua estrangera

Nen petit somrient amb diferents banderes al cap. Davant d’una pissarra amb paraules diferents en diferents idiomes mentre sosté dos polzes cap amunt.

Sempre has volgut dominar una llengua estrangera? Els nostres experts en ensenyament d’idiomes comparteixen amb tu els seus consells més eficaços sobre com fer-ho de manera ràpida i eficaç.

Dona amb ulleres somrient mentre sosté el seu currículum
Identifica el teu perquè

Aprendre un idioma t’obre portes, tant en l’àmbit professional com en el personal. Quins són els motius pels quals vols aprendre o millorar una llengua estrangera? Amb la identificació dels motius pels quals vols aprendre un idioma, mantindràs la teva motivació de manera constant.

Objectius professionals:

El coneixement de llengües estrangeres és un avantatge evident en el teu currículum. A més, et sentiràs molt més còmode si has de fer reunions o trucades en aquestes llengües. Pot ser que vulguis ingressar en una universitat d’un país estranger i, per tant, necessitaràs un cert nivell lingüístic per garantir que hi seràs acceptat, o pot ser que vulguis obtenir un avantatge clar al mercat laboral. Qualsevol que sigui el teu objectiu professional, dominar les llengües estrangeres t’ajudarà a assolir-lo.

Objectius personals:

Aprendre una llengua estrangera et permet connectar amb la gent més profundament, parlant la seva llengua materna. Seràs capaç de viatjar de manera més autèntica, faràs amistats internacionals, ampliaràs la teva visió del món i milloraràs les teves habilitats comunicatives. A més, millorarà la teva vida social i tindràs una actitud més positiva envers persones d’altres països i cultures. Ara és el teu torn! Anota què és rellevant per a tu. Estableix els teus objectius

Persona que té el telèfon a les mans amb la paraula "Vocabulari" a sobre del telèfon
Estableix els teus objectius

A més d’identificar els motius pels qualsestàs interessat a aprendre una llengua estrangera, establir un objectiu t’ajudarà a mantenir-te al dia en l’aprenentatge de la llengua triada de manera constant i, per tant, aquesta fluirà més ràpidament.

Amplia el teu vocabulari

Ampliar el vocabulari millora l’articulació i la fluïdesa del llenguatge. Quan entens la manera com s’estructuren les frases, parlar no és tan difícil com podria semblar. La tecnologia és una eina valuosa per ampliar vocabulari. Tant si es tracta d’una aplicació telefònica com si es tracta de recursos interactius a l’ordinador, la tecnologia i l’aprenentatge mitjançant la ludificació poden ser un veritable reforç de la motivació i un valor afegit a un curs presencial o virtual.

Millora la teva pronunciació

La bona pronunciació és un element clau per parlar i entendre una llengua. Com més practiquis, millor serà la teva pronunciació amb el pas del temps. Una manera fantàstica de fer-ho és imitant el discurs dels actors i actrius de la teva pel·lícula preferida. Pots escoltar la manera com pronuncien les paraules i intentar fer el mateix. Un cop t’hagis familiaritzat amb aquest mètode, començaràs a parlar com un lloro i mouràs la llengua més de pressa, sense ni tan sols aturar la pel·lícula.

Si vols saber com sona i comprovar els punts febles de la teva pronunciació, enregistra’t parlant. Hi ha certes paraules o grups de paraules que pronuncies malament sovint? Si estàs fent e-learning amb my.lab d’inlingua, el laboratori de parla integrat et permet enregistrar frases i comparar-les amb les originals.

Un cop fet això, podràs provar d’enregistrar discursos més llargs. Això et permetrà mesurar la fluïdesa de l’idioma que estàs aprenent i millorar la confiança mentre et comuniques en aquest idioma.

Dona que sosté una tassa de cafè, inclinada mentre escolta la seva amiga parlar
Practica, practica i practica

Practicar regularment és molt important. Com més et submergeixis en l’idioma a aprendre, millor. Pots millorar la teva fluïdesa participant activament en les classes i practicant l’accent i la pronunciació de paraules i frases. A més, pots trobar un company nadiu que et doni un cop de mà en la detecció i correcció d’errors simples sobre la pronunciació, l’estructura de les frases i el vocabulari, per ajudar-te a millorar i a convertir-te en un parlant amb desimboltura.

Necessites ajuda? inlingua té més de 50 anys d’experiència en l’ensenyament d’idiomes en més de 250 llocs del món. Posa-t’hi en contacte aquí!

By: Céline B.
Truca ara