fbpx
Translation hands

Serveis Lingüístics

A més a més de la formació en idiomes, inlingua Andorra ofereix altres serveis lingüístics: correccions, traduccions, interpretacions, locucions, etc.

Serveis de correcció i traducció

Tenim molta experiència corregint i traduint documents de tipologies (traduccions generals, traduccions tècniques, traduccions jurades…) i àmbits (educació, cultura, política, turisme, esports, empresa…) molt diversos. A més a més, la xarxa d’escoles internacionals inlingua, atesa la seva distribució geogràfica per tot el món, garanteix la correcció i traducció en desenes d’idiomes diferents.

Serveis d’interpretació

inlingua Andorra facilita la comunicació entre persones d’arreu del món amb interpretacions simultànies o consecutives de gran qualitat. Aquests serveis permeten que trobades com ara conferències, reunions o presentacions de productes tinguin un gran èxit i permetin assolir els objectius marcats. Som una empresa líder en aquest sector, amb el personal i els mitjans necessaris perquè el missatge arribi correctament al públic receptor.

Serveis de locució

inlingua Andorra pot posar veu als vostres textos en l’idioma que desitgeu.

Multiple flags, spanish, german, frecnch, english, portuguese, catalan, russian inlingua Andorra

L’equip

Cap de projectes

Localment, al capdavant del Departament de Serveis Lingüístics hi ha una coordinadora que dirigeix, com a cap de projectes, totes aquelles comandes no relacionades amb la formació en idiomes que arriben a inlingua Andorra (correccions, traduccions, interpretacions, locucions, etc.).

Aquesta persona s’encarrega del seguiment de la comanda des que arriba a inlingua Andorra fins que és lliurada al client, amb tot el que això comporta —recepció de la comanda i de les observacions del client, tria del millor equip segons la tasca a realitzar, distribució, assessorament, enllaç entre l’equip i el client en cas de resolució de dubtes o aclariments, verificació de la qualitat del servei generat i entrega en els terminis establerts, entre altres tasques.

Traductors i correctors

Els traductors i correctors d’inlingua són professionals altament qualificats. Disposen de titulacions superiors i experiència contrastada, i entenen cada comanda com un nou repte a assolir, cercant sempre l’excel·lència en el document que produiran.

Intèrprets

Els nostres intèrprets disposen de vocabularis especialitzats, per la seva formació acadèmica i pels anys d’experiència en interpretació tècnica, mèdica, financera, legal i comercial.

Locutors

Els nostres locutors han aportat la seva veu i professionalitat en audioguies i altres productes audiovisuals en diferents idiomes, d’acord amb les necessitats de cada client.

Per demanar correccions, traduccions i altres serveis no formatius:

    Truca ara