fbpx
inlingua Andorra staff

Qui som?

inlingua al Principat d’Andorra

Les escoles d’idiomes inlingua del Principat d’Andorra pertanyen a la xarxa internacional inlingua, desplegada arreu del món amb més de 300 centres en una trentena de països dels cinc continents i amb seu a Berna (Suïssa).

A Berna hi ha el Departament Pedagògic, centre d’investigació i desenvolupament des d’on es dicten les directrius per a la correcta i puntual execució dels programes de formació i estudi.

La primera escola inlingua del Principat d’Andorra va obrir les seves portes el 1991 i des d’aleshores s’ofereixen serveis integrals de formació en idiomes.

inlingua Andorra disposa de la certificació ISO 21001: 2018, de Sistema de Gestió per a Organitzacions Educatives. Així doncs, compleix plenament els requisits que ha de tenir una organització educativa i ofereix:

  • Millor alineació d’objectius i activitats amb la política de l’empresa.
  • Més responsabilitat social en proporcionar una educació de qualitat inclusiva i equitativa per a tots.
  • Aprenentatge més personalitzat i una resposta eficaç per a tots els alumnes i, en particular, per als alumnes amb necessitats especials.
  • Ús d’eines d’avaluació coherents per demostrar i incrementar l’eficàcia i l’eficiència.
Andorra plaça del poble

Idiomes

A inlingua podeu estudiar els idiomes que vulgueu. Per fer-ho, us oferim un gran ventall de cursos en grup, particulars, en línia, etc.

Les classes en grup són de dues hores setmanals i coincideixen amb el calendari escolar, és a dir, es desenvolupen de setembre a juny, tot i que l’alumne s’hi pot incorporar sempre que vulgui.

Les classes particulars −els packs d’idiomes, per exemple− s’adapten al nivell, a les necessitats i a la disponibilitat horària de la persona interessada.

Actualment, aquests són els idiomes que es poden aprendre als nostres centres:

Apple with books and pencils in front of a blackboard inlingua andorra classroom

Inici del curs: 9 de setembre de 2021                                         

Finalització del curs: 20 de juny de 2022

A inlingua podeu estudiar qualsevol idioma sota demanda.
Ens dieu l’idioma que voleu aprendre i nosaltres us busquem el millor professor/a.

A més, podeu fer tots els nivells de l’idioma sol·licitat, des del més bàsic fins al més avançat, que us permetran comprendre i expressar-vos amb tota facilitat.

Departament Pedagògic

inlingua Andorra staff

El Departament Pedagògic de les escoles inlingua s’encarrega d’assignar el professor/a que millor s’adapti a les necessitats de cada grup, depenent del nivell, de la prèvia exposició a la llengua, de les demandes específiques, del perfil, etc.

Els nostres professionals, d’altra banda, a part de tenir una formació íntegra, s’especialitzen en àrees concretes.

D’aquesta manera, hi ha docents especialitzats en la formació dels més petits; d’altres, en el món dels negocis; d’altres, en la preparació dels exàmens oficials, etc.

Telephoning business class in inlingua Andorra Woman on telephone

Suport administratiu

El nostre professorat compta amb el suport del personal administratiu, que està en contacte directe amb els alumnes per informar-los de l’enfocament de les classes, facilitar-los els materials i coordinar els seus horaris.

Els nostres alumnes

inlingua Andorra disposa d’una àmplia experiència en el món de l’ensenyament d’idiomes.

Amb mètodes pedagògics propis, inlingua treballa amb empreses i institucions del país.

Aquestes ens han confiat i ens confien la formació lingüística dels seus equips humans.

inlingua Andorra Student (Man) with laptop
Truca ara