fbpx
inlingua Andorra staff

Qui som?

inlingua al Principat d’Andorra

Les escoles d’idiomes inlingua del Principat d’Andorra pertanyen a la xarxa internacional inlingua, desplegada arreu del món amb més de 300 centres en una trentena de països dels cinc continents i amb seu a Berna (Suïssa).

A Berna hi ha el Departament Pedagògic, centre d’investigació i desenvolupament des d’on es dicten les directrius per a la correcta i puntual execució dels programes de formació i estudi.

La primera escola inlingua del Principat d’Andorra va obrir les seves portes el 1991 i des d’aleshores s’ofereixen serveis integrals de formació en idiomes.

inlingua Andorra disposa de la certificació ISO 21001: 2018, de Sistema de Gestió per a Organitzacions Educatives. Així doncs, compleix plenament els requisits que ha de tenir una organització educativa i ofereix:

  • Millor alineació d’objectius i activitats amb la política de l’empresa.
  • Més responsabilitat social en proporcionar una educació de qualitat inclusiva i equitativa per a tots.
  • Aprenentatge més personalitzat i una resposta eficaç per a tots els alumnes i, en particular, per als alumnes amb necessitats especials.
  • Ús d’eines d’avaluació coherents per demostrar i incrementar l’eficàcia i l’eficiència.
Andorra plaça del poble

Idiomes

A inlingua podeu estudiar els idiomes que vulgueu. Per fer-ho, us oferim un gran ventall de cursos en grup, particulars, en línia, etc.

Les classes en grup són de dues hores setmanals i coincideixen amb el calendari escolar, és a dir, es desenvolupen de setembre a juny, tot i que l’alumne s’hi pot incorporar sempre que vulgui.

Les classes particulars −els packs d’idiomes, per exemple− s’adapten al nivell, a les necessitats i a la disponibilitat horària de la persona interessada.

Actualment, aquests són els idiomes que es poden aprendre als nostres centres:

Apple with books and pencils in front of a blackboard inlingua andorra classroom

Inici del curs: 11 de setembre de 2023                                        

Finalització del curs: 21 de juny de 2024

A inlingua podeu estudiar qualsevol idioma sota demanda.
Ens dieu l’idioma que voleu aprendre i nosaltres us busquem el millor professor/a.

A més, podeu fer tots els nivells de l’idioma sol·licitat, des del més bàsic fins al més avançat, que us permetran comprendre i expressar-vos amb tota facilitat.

Departament Pedagògic

El Departament Pedagògic de les escoles inlingua s’encarrega d’assignar el professor/a que millor s’adapti a les necessitats de cada grup, depenent del nivell, de la prèvia exposició a la llengua, de les demandes específiques, del perfil, etc.

Els nostres professionals, d’altra banda, a part de tenir una formació íntegra, s’especialitzen en àrees concretes.

D’aquesta manera, hi ha docents especialitzats en la formació dels més petits; d’altres, en el món dels negocis; d’altres, en la preparació dels exàmens oficials, etc.

inlingua front desk assisting a client

Suport administratiu

El nostre professorat compta amb el suport del personal administratiu, que està en contacte directe amb els alumnes per informar-los de l’enfocament de les classes, facilitar-los els materials i coordinar els seus horaris.

Els nostres alumnes

inlingua Andorra disposa d’una àmplia experiència en el món de l’ensenyament d’idiomes.

Amb mètodes pedagògics propis, inlingua treballa amb empreses i institucions del país.

Aquestes ens han confiat i ens confien la formació lingüística dels seus equips humans.

inlingua Andorra Student (Man) with laptop
Truca ara