fbpx
Young boy bubbles and dots inlingua Andorra

Infants i joves

Cursos d’idiomes per a infants i joves
Descobriu la nostra oferta pedagògica per a infants i joves, que inclou des d’un primer contacte lúdic amb el nou idioma fins a cursos que complementen les classes d’idiomes a l’escola.

Cursos d’idiomes per a infants i joves d’1 a 18 anys

Els programes d’idiomes d’inlingua els ajuden a aprendre nous idiomes de manera natural i ràpida, a través del joc i sense pressions. Així, tenen l’oportunitat de preparar-se per a un futur millor.

Els quatre programes d’idiomes d’inlingua, DOTS, Bubbles, Junior i Go World!, s’han creat per a infants i joves d’1 a 14 anys.

L’aprenentatge en petits grups inclou rimes, jocs i cançons encomanadisses. La formació lingüística és sempre adequada a l’edat, amb estructures i vocabulari adaptats a cada necessitat.

Les classes són dirigides per professorat altament qualificat, que s’assegura que els infants i joves gaudeixin mentre milloren les seves habilitats lingüístiques.

El programa DOTS és per a infants a partir d’1 any i se centra en el seu desenvolupament i les seves necessitats cognitives.

A classe s’aprèn a través de l’actuació, cantant, repetint rimes i interactuant amb el material i els companys. En comparació amb altres programes, DOTS promou un aprenentatge més ràpid i eficaç i és simplement divertidíssim.

El programa Bubbles promou l’autoconfiança en l’ús d’un nou idioma i la interacció amb altres parlants. Aquest programa és el pas següent després de DOTS i és adequat per a infants a partir de 6 anys.

Guia l’infant en la transició de l’edat preescolar a l’edat escolar i fomenta la interacció amb altres infants.

El programa Junior està pensat per a infants a partir de 8 anys.

Els infants fan grans progressos cognitius en l’àmbit de l’aprenentatge. El programa Junior els dona suport en aquesta etapa, aportant i millorant vocabulari i treballant habilitats addicionals, com ara llegir i escriure.

Treballa la construcció i la millora del vocabulari i proporciona suport en habilitats addicionals, com ara la lectura i l’escriptura.

El programa Go World! és per a preadolescents i adolescents a partir d’11 anys.

Go World! motiva i prepara els alumnes per a l’etapa següent en l’aprenentatge d’idiomes i és un complement ideal per a les classes d’idiomes a l’escola.

A partir de 12 anys.

Durant els darrers tres anys, més del 70 % dels alumnes que han participat en les nostres classes de preparació  per a exàmens oficials han superat amb èxit aquests exàmens, obtenint una certificació del nivell B2 o superior.

Com a complement de la vostra formació o com a programa únic, l’estada lingüística us permet una immersió total en el país triat per progressar de forma ràpida i eficaç.

HES Idiomas i inlingua, amb cursos per a adolescents i joves, tenen el curs que cerqueu.

Truca ara