fbpx
Group of hands together inlingua Andorra inclusion department inclusive learning

Departament d'Inclusió

A inlingua Andorra els alumnes són la nostra màxima prioritat i volem que cada un d’ells rebi totes les eines i oportunitats disponibles per aprendre la llengua estrangera triada. Amb aquest objectiu, hem creat el Departament d’Inclusió.

 El Departament d’Inclusió ha estat creat per promoure l’ensenyament inclusiu. Aquest tipus d’ensenyament inclou una varietat àmplia de formes d’ensenyar on es té en compte la diversitat dels alumnes, qui són i d’on venen, amb l’objectiu de crear un ambient d’aprenentatge productiu. És important que tots els alumnes se sentin valorats i tinguin el mateix accés a la informació i al material emprat a l’aula. A inlingua volem oferir el millor servei als nostres alumnes. Per això, aquest departament està treballant per donar suport a aquelles persones que necessiten material específic o adaptacions durant l’aprenentatge.

 És important adaptar el material perquè l’adaptació permetrà que l’alumne processi la informació més fàcilment. Cal ser conscients que cada alumne és únic i té diferents necessitats a l’hora d’aprendre una cosa nova, sobretot una llengua estrangera. Per això, ho adaptem tot a cada alumne i no al revés, a diferència del que sol passar normalment.

inlingua Andorra english teacher with student
Truca ara