fbpx

Programa d'estiu

Els infants tenen inquietuds, interessos i grans capacitats. Introduïu el vostre fill/a en el món de la parla anglesa a través de la música, l’art, la ciència, els esports i la natura.

T’oferim l’oportunitat de participar en un enriquidor i divertit campament d’estiu en anglès al nostre centre d’Andorra la Vella.

El nostre enfocament eminentment pràctic garantirà que continuï aprenent anglès a l’estiu de manera divertida.

Tots els cursos s’imparteixen en anglès.

Little girl with paint on hands, face and tshirt

Edats: 3-8 anys

Dies:
Del 3 al 28 de juliol +
Del 21 d’agost a l’1 de setembre

Horari:
9.00-13.00 h – programa del matí
13.00-14.00 h – dinar
14.00-17.00 h – programa de la tarda

Inscripcions:Fins al 23 de juny del 2023

Preu: El preu varia segons el campament.
El nostre personal us informarà del preu del campament que us interessi.
* S’aplicarà descompte familiar als germans que triïn el mateix campament al mateix torn.

Inscriu-t’hi avui!

  Music, Dance and Play

  Music, Dance and Play

  Volem despertar el rock star que hi ha dins el vostre fill/a a través de la cançó, la dansa i la música. Al final del campament, els participants interpretaran una cançó especial per a les seves famílies.

  Arts and Crafts

  Arts and Crafts

  Aquest campament desenvoluparà la faceta creativa del vostre jove Pablo Picasso o Frida Kahlo. El vostre fill/a es divertirà amb aquarel·les, fang i altres suports artístics.

  Science Experiments

  Science Experiments

  Els participants d’aquest campament descobriran el poder de la ciència. Farem experiments científics molt dinàmics, educatius i divertits.

  Sports

  Sports

  L’estiu convida a córrer i jugar a fora. Els participants d’aquest campament faran activitats esportives diàries a l’aire lliure.

  Our Planet

  Our Planet

  Només tenim un planeta, així que cal protegir-lo i cuidar-lo bé. Aquest campament se centra en el medi ambient, la sostenibilitat i el que podem fer perquè aquest món sigui un lloc millor. Ens agrada donar exemple i, per això, la majoria de materials emprats són reciclats.

  Nature and Outdoors

  Nature and Outdoors

  Aquest campament farà que el vostre fill/a s’enamori de la natura i l’aire lliure. Els nostres aventurers sortiran a la recerca d’un tresor i adquiriran coneixements sobre la flora i la fauna d’Andorra tot jugant.

  Des del 1991, oferim serveis integrals de formació lingüística al Principat d’Andorra. Al 2002, vam obtenir la certificació de qualitat ISO 9001: 2000, que assegura la nostra professionalitat en la gestió de processos interns.

  Truca ara