fbpx

Programes d'estiu

T’oferim l’oportunitat de participar en un enriquidor i divertit campament d’estiu en anglès al nostre centre d’Andorra la Vella.

Els infants tenen inquietuds, interessos i grans capacitats. Introduïu el vostre fill/a en el món de la parla anglesa a través de la música, l’art, la ciència, els esports i la natura.

El nostre enfocament eminentment pràctic garantirà que continuï aprenent anglès a l’estiu de manera divertida.

Tots els cursos s’imparteixen en anglès.

Music, Dance and Play

Music, Dance and Play

Volem despertar el rock star que hi ha dins el vostre fill/a a través de la cançó, la dansa i la música. Al final del campament, els participants interpretaran una cançó especial per a les seves famílies.

Arts and Crafts

Arts and Crafts

Aquest campament desenvoluparà la faceta creativa del vostre jove Pablo Picasso o Frida Kahlo. El vostre fill/a es divertirà amb llapis de colors, fang i altres suports artístics.

Science Experiments

Science Experiments

Els participants d’aquest campament descobriran el poder de la ciència. Farem experiments científics molt divertits: obertura dels ulls, caiguda de mandíbules, etc.

Sports

Sports

L’estiu convida a córrer i jugar per fora. Els participants d’aquest campament faran activitats esportives diàries a l’aire lliure.

Our Planet

Our Planet

Només tenim un planeta, així que cal protegir-lo i cuidar-lo bé. Aquest campament se centra en el nostre medi ambient, la sostenibilitat i el que podem fer perquè aquest món sigui un lloc millor.

Nature and Outdoors

Nature and Outdoors

Aquest campament farà que el vostre fill/a s’enamori de la natura i l’aire lliure. Els nostres aventurers sortiran a la recerca d’un tresor i adquiriran coneixements sobre la flora i la fauna d’Andorra tot jugant.

EDATS: 3-8 anys

DIES: Del 4 al 15 de juliol

HORARI:
9.00-13.00 h – programa del matí
13.00-14.00 h – dinar
14.00-17.00 h – programa de la tarda

INSCRIPCIONS
Fins al 23 de juny del 2022

PREU:
El preu varia segons el campament. El nostre personal us informarà del preu del campament que us interessi.
* S’aplicarà descompte familiar als germans que triïn el mateix campament al mateix torn.

Truca ara