fbpx
inlingua Andorra student learning new languages in Andorra and traveling abroad. Man with suitcase in front of many different flags

Estades a l'estranger
per a adults

Amb més de 300 centres repartits per més de 30 països, inlingua us convida a seguir la vostra formació lingüística a l’estranger, en el context cultural del país.

Com a complement de la vostra formació o com a programa únic, l’estada lingüística us permet una immersió total en el país triat per progressar de forma ràpida i eficaç.

En l’àmbit laboral, es poden cursar diferents mòduls: Meetings, Presentations, Social Networking, Negotiations, E-mail Writing o Financial English, entre d’altres.

Les classes poden ser individuals o en grup. inlingua assessorarà individualment cada alumne per triar l’opció que s’adeqüi millor a les seves necessitats. D’aquesta manera, l’estada li permetrà aprendre ràpidament i eficientment l’idioma.

Estades lingüístiques professionals:

  ANGLÈS A LA GRAN BRETANYA

inlingua Londres
Londres és una ciutat cosmopolita, líder en el sector bancari, financer i cultural.

L’escola està situada a Clerkenwell, zona de moda de la ciutat, a poca distància de la City –el districte financer de Londres– i la zona comercial del West End.

inlingua Londres gaudeix d’una gran experiència organitzant cursos que satisfan les necessitats específiques de cada estudiant.

inlingua Cheltenham
Amb més de 20 anys d’experiència, inlingua Cheltenham gaudeix d’una excel·lent reputació per la qualitat dels seus serveis, combinada amb el prestigi del seu personal docent –professorat amb acreditacions i titulacions reconegudes internacionalment.

inlingua Cheltenham disposa d’un Business Centre a les seves instal·lacions, situades al centre de la ciutat, i facilita a l’alumnat estranger tots els mitjans (allotjament, transport des de l’aeroport, etc.) per fer cursos en aquest lloc privilegiat, tenint en compte sempre les necessitats individuals i els interessos de cada alumne.

inlingua Edimburg
Edimburg és la capital d’Escòcia i la segona ciutat del país pel que fa al nombre d’habitants, després de Glasgow, així com la segona ciutat més visitada del Regne Unit, després de Londres.

Situada estratègicament al centre de la ciutat, inlingua Edimburg ofereix cursos per a tots els nivells, amb classes amb un màxim de vuit alumnes. Els cursos que ofereix són generals i també enfocats al món dels negocis. L’escola inclou, a més, programes amb activitats culturals a la ciutat.

ANGLÈS ALS ESTATS UNITS

inlingua Miami
Situada a l’estat de Florida, Miami és avui una ciutat oberta al comerç internacional. Coneguda pels seus carrers de vianants, la seva arquitectura li confereix un aire mediterrani que la converteix en una destinació ideal per aprendre anglès tot gaudint d’un bon ambient i d’una climatologia suau.

ANGLÈS A LA REPÚBLICA DE SUD-ÀFRICA

inlingua Cape Town
inlingua Cape Town està situada al Green Point, un centre comercial de luxe conegut pels seus restaurants i botigues de moda.

inlingua ofereix la possibilitat d’aprendre anglès fent un safari.

FRANCÈS

inlingua Rouen
Situada a l’Alta Normandia, Rouen és una bonica i tranquil·la ciutat amb molta història. inlingua Rouen ofereix la possibilitat d’aprendre o perfeccionar el francès de forma personalitzada o en grup, i disposa d’un interessant programa social.

ITALIÀ

inlingua Pescara
Situada a la regió natural dels Abruços, Pescara n’és el centre econòmic. Al costat de l’Adriàtic, és una ciutat activa i una destinació ideal per submergir-se en la cultura i la llengua del país.

ESPANYOL

inlingua Santander
La capital càntabra, ubicada en un centre paisatgístic privilegiat, es caracteritza per ser l’enclavament acadèmic i turístic més important del nord d’Espanya.

Truca ara