fbpx
inlingua Andorra staff

Equip

Ferran Costa inlingua Andorra

inlingua@inlingua.ad

Encarregar-se de la gerència d’aquesta empresa és del tot gratificant. És una gran sort poder treballar amb un equip humà tan divers, per la seva procedència i experiència.

Des de sempre m’ha agradat l’ensenyament i una de les coses que més m’agraden és ensenyar idiomes, especialment l’anglès, activitat que continuo portant a terme.

A més, en el món actual, plenament globalitzat, saber idiomes és indispensable. Així doncs, el nostre repte és oferir els millors serveis lingüístics possibles.

Susanna Tarragona inlingua Andorra

susanna@inlingua.ad

Soc la persona encarregada de gestionar les escoles inlingua, la qual cosa significa fomentar el treball en equip i la col·laboració del personal administratiu i docent de les nostres escoles, tenint en compte sempre les inquietuds i necessitats formatives dels alumnes.

Valerie Aguilar inlingua Andorra

valerie@inlingua.ad

Cap del Departament Pedagògic

En col·laboració amb la nostra directora i els coordinadors del programa acadèmic, soc la responsable d’establir l’agenda de les reunions setmanals del Departament Pedagògic i del professorat per tal d’assegurar l’èxit dels nostres alumnes i professors en l’àmplia varietat de classes i nivells d’idiomes que oferim, així com garantir la qualitat i l’adaptació contínua a les necessitats que sorgeixin.

Organitzo, preparo i analitzo material acadèmic, com ara exàmens, continguts de les lliçons i presentacions per a la formació posterior del professorat, i  guio iniciatives acadèmiques, com ara els Premis a l’Excel·lència -un programa que reconeix el treball  i l’esforç dels nostres alumnes.

Esther Torres inlingua Andorra

central@inlingua.ad
Tel. 80 70 60

Hola! Treballo a inlingua des de fa molts anys. Actualment desenvolupo les tasques d’administració.

No dubteu a trucar-me per a qualsevol dubte o informació. Intentaré ajudar-vos si voleu informació d’estades a l’estranger, cursos d’idiomes, cursos per a empreses o el que faci falta. Si hi ha alguna cosa que no pugui resoldre, buscarem el suport de la nostra directora, de la nostra comptable o de la persona corresponent.

Paloma Juarez inlingua Andorra

andorra@inlingua.ad
Tel. 80 70 60

Hola! Soc la Paloma. Soc la coordinadora de la Central i cada tarda rebo a l’escola un munt d’alumnes que venen a aprendre idiomes mentre s’ho passen d’allò més bé.

A més de rebre els alumnes, dono suport al professorat i procuro que els materials siguin sempre els adequats, d’acord amb els nivells i l’alumnat.

Meri Martinez inlingua Andorra

escaldes@inlingua.ad
Tel. 86 61 11

Hola, jo soc la Meritxell! Em trobareu a inlingua Escaldes, vetllant pel bon funcionament d’aquesta escola en tots els àmbits.

Des d’aquí, i amb l’ajuda d’inlingua Central, cada tarda m’encarrego de coordinar les tasques del centre i d’atendre les necessitats que puguin sorgir.

Així doncs, si voleu informació o teniu qualsevol dubte o inquietud, us animo a entrar a inlingua Escaldes. Us rebré encantada!

Pepa Barbero inlingua Andorra

formandbyinlingua@gmail.com
Tel. 83 27 40

Hola! Jo soc la Pepa i em trobareu cada tarda, de dilluns a divendres, a Formand idiomes en col·laboració amb inlingua, on coordino el centre.

Les meves tasques principals consisteixen a atendre l’alumnat, informar i aclarir qualsevol dubte, atendre aquelles persones que estiguin interessades en els nostres productes, organitzar les aules i els materials i coordinar el professorat.

Per a mi, treballar a Formand idiomes en col·laboració amb inlingua ha estat una sorpresa molt agradable, sobretot treballar amb la mainada, ja que cada dia m’ensenyen coses noves.

El nostre professorat

Les nostres escoles disposen d’un equip docent amb formació universitària altament qualificat. Professors i professores d’idiomes de diverses procedències imparteixen cursos a infants, joves i adults i, a més a més d’ensenyar-los la llengua desitjada, els transmeten l’amor i la passió per la cultura i les tradicions que l’envolten.

El professorat constitueix un dels elements clau per a l’èxit de l’aprenentatge. inlingua és perfectament conscient de la importància del personal docent i, per aquest motiu, és molt selectiva a l’hora d’escollir-lo. Molts d’ells són nadius de la llengua que imparteixen i regularment reben formació sobre el mètode i els materials emprats. inlingua els ofereix constantment cursos de formació i de reciclatge i els manté informats dels nous recursos i tècniques en l’ensenyament d’idiomes.

Departament Pedagògic​

El Departament Pedagògic de les escoles inlingua s’encarrega d’assignar el professor o professora que millor s’adapti a les necessitats de cada grup, depenent del nivell, de la prèvia exposició a la llengua, de les demandes específiques, del perfil, etc. Els nostres professionals, d’altra banda, a part de tenir una formació íntegra, s’especialitzen en àrees concretes. D’aquesta manera, hi ha docents especialitzats en la formació dels més petits; d’altres, en el món dels negocis; d’altres, en la preparació per als exàmens oficials, etc.

És un luxe tenir un professorat com aquest, plenament implicat en l’ensenyament i el progrés acadèmic dels nostres alumnes i involucrat en totes aquelles activitats que organitzem per difondre la importància de saber idiomes.

Truca ara