fbpx
Building of inlingua school in Encamp

Formand idiomes
en col·laboració amb inlingua  Mètode inlingua a Encamp

  Benvinguts a la nostra escola (Formand idiomes) en col·laboració amb inlingua d’Encamp. Si vols aprendre un nou idioma, ets al lloc adequat. A Formand idiomes en col·laboració amb inlingua d’Encamp us oferim una oportunitat inigualable a nens i nenes, adolescents i adults per aprofundir el coneixement de llengües.

  Per què triar Formand idiomes en col·laboració amb inlingua a Encamp?

  Professors dedicats: els nostres professors són professionals reconeguts en l’aprenentatge d’idiomes. Amb una àmplia experiència i passió per la docència, t’ajudaran a assolir els teus objectius lingüístics amb solidesa.

  Metodologia inlingua avançada: La nostra metodologia d’ensenyament innovadora posa èmfasi en la comunicació pràctica. Aprendre a parlar, escriure i entendre la llengua amb confiança en situacions reals.

  Classes reduïdes: Creiem en la personalització i l’atenció individualitzada. Les nostres classes en grups reduïts us permetran participar activament i rebre l’atenció que necessiteu.

  Què oferim:

  Apreneu l’idioma que desitgeu: oferim una àmplia gamma d’idiomes per triar, com ara anglès, francès, espanyol, alemany i molts altres. Sigui quin sigui el vostre objectiu: negocis, viatges, superar un examen oficial o simplement enriquiment personal, tenim una classe que s’adapta a les vostres necessitats.

  Compromís amb l’excel·lència: la nostra escola té una llarga trajectòria d’excel·lència en l’ensenyament d’idiomes. Milers d’estudiants han aconseguit èxits lingüístics amb nosaltres i tu també pots ser un d’ells.

  Comença la teva aventura lingüística avui!

  No perdis més temps i aprofita aquesta oportunitat única per aprendre una nou idioma a Formand idiomes en col·laboració amb inlingua d’Encamp. Tant si voleu millorar les vostres oportunitats professionals, fer nous amics internacionals o simplement enriquir la vostra ment, estem aquí per guiar-vos en cada pas del camí.

  Contacta’ns avui per obtenir més informació i apunta’t a les nostres classes d’idiomes a Encamp. Obrim les portes al món amb nous idiomes.

  young inlingua Andorra students Juniors and Bubbles

  Carrer d’Engolasters, s/n (Edifici Cubik)
  AD200 Encamp
  Tel: (+376) 83 27 40
  E-Mail: formandbyinlingua@gmail.com

  Young learners DOTS

  Sol·licita el teu descompte avui mateix!

  Visita un dels comerços indicats més avall i recull un fulletó d’inlingua. Porta’l a qualsevol escola inlingua per a sol·licitar el teu descompte especial si t’apuntes a l’escola d’Encamp!

  Truca ara