fbpx
inlingua Andorra teacher with children

Els idiomes obren portes

Vine al país de DOTS, on aprendre anglès és molt divertit!

El programa DOTS First English és per a infants d’1 a 5 anys. Aquest programa és compatible amb el desenvolupament cognitiu propi de cada edat.

Parlant i escoltant, els infants adquireixen habilitats lingüístiques de forma natural i fàcil. Amb DOTS First English, el procés d’aprenentatge de l’anglès s’associa amb la diversió.

inlingua ha dissenyat el programa DOTS First English per a infants no nadius. A classe son ells nens són els protagonistes. Actuen, canten, fan rimes i interactuen amb l’ajut del material.

DOTS material inlingua Andorra stuffed animals

Per què DOTS?

L’aprenentatge d’una llengua estrangera garanteix les eines necessàries per triomfar. Vivim en un món on el domini de més d’un idioma és important per tenir èxit. Tant per raons personals com professionals, l’aprenentatge d’un idioma obre portes.

La capacitat d’un infantper aprendre idiomes és il·limitada. L’aprenentatge d’una segona, tercera o quarta llengua no li suposa cap esforç addicional.

Els infants aprenen en un ambient favorable.

Als infants els encanta descobrir el món a través de l’experiència i l’experimentació. Per això, totes les estratègies d’ensenyament DOTS emfatitzen l’acció, perquè és el motor del desenvolupament i de l’aprenentatge.

DOTS First English:

    Truca ara