fbpx
inlingua Andorra staff

Declaració de missió

Qui som?

Som una xarxa mundial dedicada a l’ensenyament d’idiomes que està constituïda per centres independents que cooperen de forma efectiva globalment, que estan units per una identitat i un mètode comuns i que es regeixen per estàndards i sistemes que garanteixen una alta qualitat i homogeneïtat en els serveis oferts.

Què ens diferencia?

Els nostres trets distintius són el mètode i els materials inlingua, que ofereixen un enfocament ràpid i efectiu per assolir tots els objectius de l’aprenentatge d’idiomes. Aquests recursos reben el suport del nostre professorat i del personal d’assistència, que creen un entorn òptim perquè l’aprenentatge sigui un èxit.

Cap a on anem?

Les nostres escoles són un lloc magnífic per aprendre, ensenyar i treballar, i aspirem a créixer dinàmicament satisfent totes les necessitats d’aprenentatge dels nostres alumnes, particulars i membres de corporacions, mitjançant la nostra àmplia gamma de serveis i productes d’avantguarda disponibles en múltiples plataformes, que oferim tant presencialment com virtualment.

Truca ara