fbpx
Teacher at whiteboard at inlingua Andorra

Cursos inlingua

Trobem la solució que s’adequa a les necessitats de cada alumne i al seu estil d’aprenentatge. Els nostres cursos d’idiomes individuals o en grup estan dissenyats per adaptar-se als requisits dels nostres clients i es poden començar en qualsevol moment. Tant si s’està interessat en una formació en grup com si es volen fer classes individuals o un curs adaptat a persones que disposen de poc temps, inlingua té un curs per a cadascú. Els cursos poden ser flexibles, tant en la durada com en la programació, i poden ser generals o específics.

El mètode inlingua emfatitza la part oral de l’idioma, per bé que té en compte les quatre habilitats lingüístiques: llegir, escriure, escoltar i parlar.

inlingua Andorra students having a conversation around a table in class

Cursos en grup

Tant per a principiants com per a alumnes avançats, els cursos en grup ofereixen un entorn d’aprenentatge actiu, variat i entretingut. Aquests cursos tenen lloc una o dues vegades a la setmana, per la qual cosa són compatibles amb agendes laborals atapeïdes.

Detalls dels cursos:

 • Es treballen al màxim la comprensió oral i escrita, la conversa –interacció i expressió oral– i l’escriptura.
 • Les classes s’imparteixen una o dues vegades a la setmana (dues hores lectives setmanals).
 • Enguany, a més a més, s’ofereix una hora de conversa setmanal gratuïta.
 • Hi ha un nombre limitat de places (un màxim de quatre alumnes).
 • Si la persona interessada sap l’idioma, se la pot ubicar en un curs del seu nivell en qualsevol moment. No haurà d’esperar que comenci un nou curs.
 • Si té alguns coneixements de l’idioma que vol aprendre, però està indecisa pel que fa al curs que més li convé, pot fer un test de nivell gratuït amb un membre del professorat d’inlingua.

inlingua ofereix els seus serveis a un gran nombre d’empreses i institucions del país impartint cursos d’idiomes de diferents modalitats, adaptats a les necessitats de cadascú (BankingTourismTelephoning…). Totes aquestes empreses i institucions ens han confiat i ens confien la formació lingüística dels seus equips humans.

Després d’analitzar els requisits particulars, desenvolupem un curs adaptat específicament als objectius de l’empresa o institució. Amb la fita de crear un curs optimitzat, es para especial atenció a la cultura corporativa, als perfils de la plantilla i als requisits interns específics. Així mateix, l’estructura i el calendari del curs s’ajusten a les exigències del contractant.

El desenvolupament del curs es controla i es compara amb els objectius originals de forma continuada. La persona de contacte a inlingua manté els departaments de recursos humans regularment informats.

Per a empreses, inlingua disposa de la línia de materials APP (Accelerated Professional Program), que es basa en situacions professionals i en el món dels negocis i segueix els nivells que estableix el Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR).

Consulteu els preus de les classes per a empreses.

Young inlingua Andorra teacher

Cursos intensius

inlingua ofereix cursos intensius, especialment durant l’estiu. Ara bé, durant el curs també hi ha la possibilitat d’organitzar cursos intensius o superintensius (8 hores/dia) que s’adapten a les necessitats específiques de cada alumne o grup d’alumnes, com ara preparar un examen oficial, preparar una presentació o millorar una destresa concreta.

Un equip coordinat de professors i professores, seleccionat d’acord amb les necessitats requerides, es concentra exclusivament en els objectius de l’alumnat. S’utilitza únicament l’idioma que es vol aprendre i es produeix un diàleg constant, la qual cosa maximitza la pràctica de l’expressió oral.

Es pot triar el nivell d’intensitat i les tarifes varien segons la durada del programa escollit.

Cursos en línia

inlingua ofereix la possibilitat de fer cursos d’idiomes sense desplaçaments. Des de casa i sense la necessitat de classes presencials, l’alumne pot seguir el temari al seu ritme.

Idiomes disponibles:

UK Icon

Anglès

d’A1 a C1

France Icon

Francès

d’A1 a C1

Germany Icon

Alemany

A1 i A2

Italy Icon

Italià

A1 i A2

Spain Icon

Espanyol

d’A1 a B2

Catalonia Icon

Català

d’A1 a A2

Basque Icon

Basc

d’A1 a B2

Característiques del curs:

 • Realització del test de nivell, correcció i enviament de l’orientació pedagògica proposada.
 • Adaptació continuada pel que fa a orientacions pedagògiques.
 • Consultes il·limitades al tutor/a.
 • Enviament d’exercicis complementaris.
 • Avís del tutor/a, mitjançant missatges de correu electrònic, en cas que hi hagi un retard en el lliurament de tasques encomanades.
 • Elaboració d’un informe mensual adreçat a l’entitat que contracta el servei.
 • 4 hores al mes de conversa en petits grups, amb un docent d’inlingua.
Adult male student from inlingua Andorra in front of his laptop. Online language learning
Truca ara