fbpx
inlingua Andorra teacher with children

Els idiomes obren portes

Vine al país de DOTS, on aprendre anglès és molt divertit! El programa DOTS First English és per a infants d’1 a 5 anys. Aquest programa és compatible amb el desenvolupament cognitiu propi de cada edat.

Parlant i escoltant, els infants adquireixen habilitats lingüístiques de forma natural i fàcil. Amb DOTS First English, el procés d’aprenentatge de l’anglès s’associa amb la diversió.

inlingua ha dissenyat el programa DOTS First English per a infants no nadius. A classe son ells nens són els protagonistes. Actuen, canten, fan rimes i interactuen amb l’ajut del material.

young inlingua Andorra students Juniors and Bubbles

Bubbles 1 i Bubbles 2  són dos nivells d’un programa d’anglès per a infants no nadius a partir de 6 anys. Aquest programa ha estat creat tenint en compte les seves característiques cognitives. Per això, disposa d’una gran varietat de temes que susciten la seva curiositat i interès.

Tots els continguts són exposats únicament en anglès. D’aquesta manera, comencen a entendre i a fer servir l’idioma de forma espontània.

Per què inlingua?

L’aprenentatge d’una llengua estrangera garanteix les eines necessàries per triomfar. Vivim en un món on el domini de més d’un idioma és important per tenir èxit. Tant per raons personals com professionals, l’aprenentatge d’un idioma obre portes.

La capacitat d’un infant per aprendre idiomes és il·limitada. L’aprenentatge d’una segona, tercera o quarta llengua no li suposa cap esforç addicional.

Descompte inlingua ANDBANK

    15% de descompte a la matrícula dels cursos DOTS First English i Bubbles (nens d’1 a 8 anys)

    Truca ara