fbpx
Adult Classes inlingua Andorra

Adults

El mètode inlingua emfatitza la part oral de l’idioma, per bé que no deixa de banda cap de les quatre habilitats lingüístiques (llegir, escriure, escoltar i parlar). inlingua disposa, per a tots els nivells d’idioma, de la línia de materials General Purpose Program (GPP) i de la línia Accelerated Professional Program (APP).

Seguint els nivells que estableix el Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR), aquestes dues línies disposen de diversos materials per als alumnes, recursos per als professors i eines complementàries.

A inlingua es poden fer classes particulars, pensades per a aquelles persones que tenen unes necessitats idiomàtiques específiques o tenen un horari difícil de compaginar amb la feina o els estudis. Amb aquesta modalitat de curs, l’alumne pot escollir el nombre de sessions, adaptant-les al temps de què disposi.

D’altra banda, els cursos en grup tenen lloc una o dues vegades a la setmana i ofereixen un entorn d’aprenentatge actiu, variat i entretingut.

A més a més, inlingua ofereix els seus serveis a un gran nombre d’empreses i institucions del país, impartint cursos d’idiomes de diferents modalitats, adaptats a les necessitats de cadascú.

Teacher at whiteboard at inlingua Andorra

Presencials

Són cursos destinats tant a nivells inicials com a nivells avançats. En aquests cursos només s'utilitza la llengua objecte d'estudi seguint les directrius del mètode inlingua, un mètode d'ensenyament propi, per treballar les quatre destreses de la llengua (escoltar, parlar, escriure i llegir). 

S'imparteixen tres hores de formació a la setmana (dues de classe i una de conversa). Poden tenir finalitats acadèmiques, professionals o de preparació per a exàmens oficials. 

Com que els grups són reduïts, l'alumnat té l'oportunitat d'expressar opinions i experimentar amb els nous continguts apresos.

Young Female student with glasses in front of laptop

Formació en línia

my.inlingua és una plataforma dissenyada per l’equip pedagògic i tecnològic d’inlingua International, que permet la virtualització de la formació en idiomes.

Aquesta plataforma permet l’ensenyament i l’aprenentatge en cinc idiomes (anglès, francès, alemany, espanyol i italià) des del nivell A1 fins al C2.

Adult male student in front of laptop

Autoaprenentatge en línia

L’autoaprenentatge en línia ofert per inlingua, amb un ampli ventall d’opcions i recursos i amb un suport humà proper i altament qualificat, garanteix l’èxit en l’aprenentatge de la llengua triada.

Ipad inlingua Andorra

Flex-e-book

El flex-e-book és una aplicació d’inlingua que permet descarregar els llibres del curs en versió digital i interactiva.

Aquesta aplicació està disponible per a diferents dispositius mòbils i permet personalitzar els materials segons les necessitats de cada alumne.

Amb aquesta eina, l’alumne pot practicar l’idioma en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, sense haver de tenir connexió a Internet.

Truca ara